5G pametni telefoni preuzet će 2019. godine, a mnoga od najvećih imena u poslu već potvrđuju da će 5G telefoni kao što su Samsung Galaxy S10, Huawei P30 i OnePlus 7 biti predstavljeni ove godine.

Potom je potvrdio činjenicu da je predsjednik Qualcomma, Christiano Amon, potvrdio da “svaki prodavač Androida trenutno radi na 5G-u”, te da je 5G bila velika prisutnost na CES-u 2019. godine , a postaje sve jasnije da će do kraja 2019. godine 5G će biti dobro i doista ovdje.

Dodajte neke dodatne propuštanja i naznake službenim potvrdama , i jasno je da 2019. neće biti samo godina u kojoj 5G tehnologija udara laboratorije, nego kada će zapravo stići u naše mobitele. S nama ćemo nositi nevjerojatno snažne 5G telefone … i postoji mnogo razloga za uzbuđenje!

Sljedeća generacija 5G telefonskih podatkovnih tehnologija ne samo da će apsolutno pušiti 4G i 3G u smislu brzine, nego također ima potencijal da radikalno promijeni kako se najbolji svjetski pametni telefoni koriste svaki dan.

Razmišljajte o proširenoj stvarnosti (kompjuterska grafika koja se spaja sa stvarnim svijetom), virtualnu stvarnost, poboljšane rezolucije strujanja, holografske zaslone, poboljšanu snagu i sljedeće generacije računalstva u oblaku – 5G će biti značajan skok naprijed za telefone.

S toliko dostupnog propusnog opsega, vidjet ćemo još mnogo gadgeta i uređaja koji će se također priključiti na internet (auto koji vozi sami i tako dalje).

Povežite ove uzbudljive razvojne korake s drugim poboljšanjima koja se odnose na telefon, kao što su zasloni koji su potpuno bezrezljivi i bez oštrica, a lako je vidjeti zašto mnogi komentatori navode 2019. kao veliku godinu promjene za pametne telefone.

Ovdje ćemo proći kroz najbolje 5G telefone koje očekujemo 2019. godine, s proizvođačima kao što su Apple, Samsung, Sony, OnePlus i Huawei koji već rade na tome da pokrenu nevjerojatne 5G-omogućene sustave.

5G OBJASNIO – ŠTO JE 5G

5G je nasljednik 4G ili LTE, koji je uspio 3G (možete li uočiti uzorak?). Kada telefoni i mrežna infrastruktura postanu sposobni za 5G, svi možemo početi uživati ​​u bržim učitanjima i preuzimanjima, među mnogim drugim prednostima 5G telefona.

Koliko je brža 5G telefonska veza? To ovisi o vašem uređaju, lokaciji i mreži, ali poboljšanja od oko 15-50 posto trebala bi biti moguća iz dana u dan u stvarnom svijetu. Hipotetički, u laboratorijskim uvjetima, 5G može poboljšati na 4G mnogo više puta od toga, tako da ima mjesta za rast: zamislite punu 4K filmove koji se preuzimaju za minutu ili dvije, a vi ste u pravom području.

5G nije samo o brzini ipak, o jednostavno biti u mogućnosti to bdjeti 4K Netflix na vlak kući. Također je riječ o kapacitetu i mogućnosti dobivanja jačeg signala u prepunim područjima. Drugim riječima, ne biste trebali izgubiti vezu ni blizu bilo kakve lakoće na prepunom sportskom stadionu ili glazbenom festivalu, na primjer.

Budite sigurni da provjerite T3 je posvećena 5G explainer značajku ako želite još više informacija o 5G tehnologije.